Однією з найбільших відмінностей між iOS і Android завжди була настройка. Мобільна ОС Google дозволяє краще контролювати зовнішній вигляд програмного забезпечення, в той час як Apple обмежує ці зміни в ім'я узгодженості і зручності використання. Але з запуском iOS 14 минулого тижня власники iPhone та iPad раптом відкривають для себе, як зробити їх телефони та планшети справді різними.

Читайте Знай в Google News!

Наприклад, виконайте пошук за запитом" # ios14 "або" # ios14homescreen " в Твіттері, і ви побачите сотні прикладів тематичних макетів, в яких поєднуються призначені для користувача значки додатків, шпалери і віджети. Скрізь у TikTok та на YouTube люди демонструють власні домашні екрани та макети.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Багато з них присвячені феноменам поп-культури, таким як Animal Crossing, Steven Universe, Гаррі Поттер, Minecraft і BTS, в той час як інші зосереджені на єдиній естетиці, наприклад, на лінійних малюнках або неонових іконках. Деякі навіть відтворюють старі користувацькі інтерфейси, наприклад, копіюючи екран карти Пам'яті PlayStation 2 або роблячи iOS 14 схожою на iOS 6. Загалом, це свого роду красивий візуальний хаос, який зазвичай асоціюється з користувацькими темами ПК або скінами Winamp. .

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.