Американський розробник Блікс написав листа Антимонопольному комісару ЄС Маргрет Вестагер, в якому говориться, що в Apple App Store існує нечесна конкуренція. Він сподівається, що ЄС почне ретельне розслідування. Скарга Блікса прийшла в той час, коли Vestager вже досліджує App Store і систему мобільних платежів Apple Pay. В даний час Apple App Store зустрічає сильний опір з боку деяких розробників додатків. Вони стверджують, що 30% комісії Apple App Store і деякі інші правила несправедливі. На думку деяких розробників, ця політика покликана дати сервісам Apple перевагу.

Читайте Знай в Google News!

Судячи з усього, це не перший раз, коли Блікс скаржиться на подібне. У грудні минулого року Блікс подав до суду на Apple в США, стверджуючи, що є докази того, що Apple віддає перевагу своїм власним додаткам. За його словами, політика Apple не сприяє розробці аналогічних сторонніх додатків в App Store. Він стверджує, що Apple є монополістом в App Store і бореться зі сторонніми додатками, які конкурують з Apple Mail.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.