Останній патент на смартфон Xiaomi, мабуть, вносить новий внесок у концепцію розсувного смартфона, додаючи гнучкий круговий дисплей.

Читайте Знай в Google News!

Однак патент, виявлений німецьким сайтом WindowsUnited, не відразу здається таким вже дивним. Дизайн телефону оснащений великим дисплеєм на передній панелі, на якому можна побачити набір Селфі-камери. Фактично, ми вже бачили, як Xiaomi робила щось подібне з Mi Mix 3 і раніше. Але є помітна різниця між більш традиційним слайдером і цим дизайном.

Xiaomi, gizchina

Дисплей цього пристрою охоплює нижній край телефону і закриває більшу частину його задньої частини. Фактично, весь екран ковзає по корпусу телефону. Це означає, що якщо передня частина екрана телефону зрушиться вниз, щоб відкрити доступ до фронтальної камери, екран на задній панелі телефону зрушиться вгору, імовірно закриваючи задні камери телефону.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Подивимося, чи зможе компанія втілити в життя такий незвичайний форм-фактор смартфона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.