Якщо ви плануєте пофарбувати свій власний контролер Xbox перед запуском Xbox Series X і S 10 листопада, можливо, ви захочете діяти швидко. 14 жовтня Microsoft тимчасово закриває свою лабораторію Xbox Design Lab.

Читайте Знай в Google News!

Оголошена ще в 2016 році лабораторія Xbox Design Lab привносить в контролер Xbox One велику гнучкість і індивідуальний підхід. За 80 доларів у вас є доступ до більш ніж 40 різних варіантів кольору для різних частин контролера, що в сумі складає більше мільйона різних комбінацій.

Але з 14 жовтня до 2021 року Microsoft заявляє, що служба буде "тимчасово відключена, щоб ми могли надати вам деякі оновлення". Компанія не повідомила, чому і коли саме в 2021 році сервіс знову з'явиться в мережі, але цілком ймовірно, що Microsoft готується розширити сервіс, включивши в нього функції налаштування для нового контролера Xbox.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відміну від контролера DualSense на PS5, який відрізняється від дизайну серії DualShock з точки зору дизайну і колірної схеми, новий контролер Xbox Series X і S має досить знайомий дизайн. Microsoft стверджує, що контролер "розмір і форма були покращені, щоб пристосувати його до ще більшої кількості людей", що робить його трохи меншим, ніж його попередник. Новий контролер Xbox також включає модернізований D-Pad і спеціальну кнопку загального доступу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.