Apple, яка раніше повідомляла про видалення мобільних додатків російських медіаресурсів з App Store на території України, шукає в команду Siri аналітика з відмінним знанням української мови.

Читайте Знай в Google News!

Компанія IN зазначає, що від аналітика потрібне вільне володіння українською мовою з відмінним розумінням, граматикою і коректурою, а також "здатність розуміти нюанси українського діалекту, включаючи відмінності в різних українських провінціях і територіях".

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

"Як аналітик анотацій, ви будете слухати і розшифровувати аудіофайли, а також оцінювати відповідь Siri і використання мови клієнтами, які брали участь у програмі оцінки. Ви будете використовувати свої лінгвістичні, культурні та аналітичні навички для оцінки відповідей на відповідність рекомендаціям.",- підкреслюють в компанії.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.