Сильно модифікований пікап вибухнув у минулі вихідні під час виступу на динамометричному стенді в Огдені, штат Юта.

Цей конкретний вантажівка походить від Industrial Injection Diesel Performance і був одним з яскравих моментів події Weekend on the Edge. Невідомо, який саме двигун був під капотом і які модифікації були зроблені, але це не схоже ні на один інший вантажівка на планеті.

Читайте Знай в Google News!

Фактично, він видав справді божевільні 2920 к. с. під час попереднього запуск. Тим не менш, команда прийняла нещасливе рішення встановити більшу систему закису азоту і піти на новий пробіг. Після цього двигун і вибухнув.

На кадрах, зроблених з місця події, видно, як двигун розколюється навпіл, його верхня частина злітає на шість футів в повітря. Поставте відео на паузу в момент вибуху, і ви побачите, як частина блоку двигуна, а також два масивних турбокомпресора злітають в повітря. У той же час вогонь охоплює передню частину вантажівки, і водій, на щастя, може швидко вистрибнути на тротуар внизу, перш ніж отримає серйозні травми.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Кмітливі люди, присутні на заході, кинулися до вантажівки з вогнегасниками, щоб переконатися, що вогонь не зашкодить вантажівку.

Правда, вантажівці знадобиться величезна кількість часу і праці, щоб отримати можливість їздити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.