Сьогодні Microsoft випускає новий додаток Xbox для Android, який включає в себе оновлений дизайн і можливість віддалено грати в ігри Xbox, що транслюються прямо з вашої консолі. Функція віддаленого відтворення Xbox, раніше відома як Console Streaming, дозволяє віддалено підключатися до консолі Xbox One і грати в ігри, які ви вже завантажили на неї.

Читайте Знай в Google News!

Це відрізняється від Служби Microsoft xCloud, оскільки тепер кожен, хто має телефон Android, може транслювати всі свої ігри прямо з власної консолі Xbox One. xCloud в даний час працює тільки з іграми Xbox Game Pass Ultimate, а ігри транслюються з хмарних серверів Microsoft.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поряд з додаванням потокової передачі ігор, додаток Xbox для Android також було оновлено з новим дизайном, який явно пов'язаний з новими змінами панелі управління, які з'являться в Xbox One і Xbox Series X / S. консолі Xbox наступного покоління поставляються з оновленим контролером. Додаток повідомить вам, як тільки захоплення буде зроблений і завантажений, і ви зможете швидко поділитися ним в соціальних мережах, таких як Instagram, Facebook, WhatsApp і так далі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що магазин Epic Games Store почав безкоштовну роздачу культової гри Watch Dogs 2, яка користувалася величезною популярністю через деякий час після виходу. Відразу варто відзначити, що гра затягує, так що час а цією грою пролетить непомітно.

Як повідомляв Знай.uа, експерт розповіли, чому більшість автомобілів пофарбовані в чорний або білий колір. Відповідь здивувала навіть експертів - ці кольори "нейтральні", і вони підходять практично до всіх авто.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали електровелосипед для пересування по місту, у якого є функція вбудованої SIM-карти. Крім велосипед здатний розпізнавати ДТП з велосипедистом, і повідомить про неї з координатами контакту, який заздалегідь вибрав велосипедист.