У найближчі тижні ми очікуємо випуск пари смартфонів, особливо iPhone 12 серії 5g. це будуть перші iPhone 5G від Apple, тому очікування виправдані. Тим не менш, є повідомлення, що Apple не зупиниться на iPhone 12 серії. У наступному році компанія планує випустити ще одну "доступну" версію iPhone SE. За наявними даними, цей телефон може називатися iPhone SE Plus. За чутками, Apple додасть кнопки Touch ID для зниження витрат.

Читайте Знай в Google News!

Аналітик Tianfeng Securities Мінг-Чі Куо вважає, що новий iPhone SE зможе знизити загальну ціну. За його словами, цей смартфон буде мати екран з діагоналлю 5,5 або 6,1 дюйма і як і раніше буде використовувати РК-дисплей. Поки є припущення, що він буде використовувати той же чохол, що і iPhone XR або iPhone 8.

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

На жаль, це не буде смартфон 5G і буде підтримувати тільки мережу 4G. основною перевагою цього пристрою, ймовірно, буде процесор A14 Bionic. Крім того, Мінг-Чи Куо також сказав, що Apple відклала запуск нового iPhone SE на другу половину наступного року.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.