Lynk & Co представила концепт Zero перед його дебютом на автосалоні в Пекіні, який відбудеться пізніше на цьому тижні.

Читайте Знай в Google News!

Zero - це електромобіль, створений для попереднього перегляду готується до випуску моделі. Він заснований на архітектурі сталого розвитку Geely (SEA).

Lynk & Co зберігає деталі в секреті, але концепція була розроблена в студії компанії в Гетеборзі і нагадує версію седана 03 в стилі хетчбек. Тим не менш, він відрізняється поліпшеною аеродинамікою завдяки повністю закритій решітці радіатора, прихованим дверним ручкам і модифікованим бамперам.

Lynk & Co Zero, carscoops

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також ми бачимо обтічний кузов, аеродинамічно оптимізовані колеса і стильну оранжерею. Серед інших примітних особливостей-повнорозмірні світлодіодні задні ліхтарі, спойлер на задніх дверях і скромний дифузор.

Зовнішній вигляд повністю повторює модель 03, але повністю нова кабіна оснащена рульовим колесом з плоским дном, а також великою інформаційно-розважальною системою. Ми також можемо побачити унікальну центральну консоль, обтягнуті шкірою поверхні і щось на зразок підсвічування.

Zero-це друга концепція Lynk & Co, і компанія описала її як "перший погляд" на те, як бренд стане "лідером в області чистих електромобілів". Додаткова інформація буде оприлюднена на виставці, але Lynk & Co заявила, що концепція буде запущена у виробництво в наступному році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.