Microsoft збирається випустити велике оновлення програми Xbox для iOS, яке включає можливість потокової передачі ігор Xbox One на iPhone. Найближчим часом в App Store з'явиться новий додаток Xbox, який включає функцію віддаленого відтворення, яка дозволяє власникам консолі Xbox One транслювати свої ігри на iPhone.

Читайте Знай в Google News!

Віддалене відтворення відрізняється від Служби Microsoft xCloud, яка транслює ігри прямо з серверів, а не з вашої власної консолі Xbox One. Ця функція віддаленого відтворення Xbox буде підключатися тільки до вашої власної консолі Xbox, але не до xCloud. Це схоже на власну функцію віддаленого відтворення PS4 від Sony, яка також доступна на Android і iOS.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, компанія Facebook випадково заблокувала сотні акаунтів активістів проти будівництва газопроводу. Що дивно, акаунти активістів не порушували правил соцмережі.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple в терміновому порядку оновила IOS 14. Звичайно, нових функцій не з'явилося, але були виправлені старі. Наприклад, ОС не дозволяла поставити Gmail або інший поштовий сервіс як пошту за замовчуванням.

Також Знай.uа повідомляв, що Google, Facebook і Twitter знову викликають до суду. Повідомляється, що слухання пройде з приводу змінених законів, пов'язаних з модерацією інформації в соцмережах.