Сьогодні вранці відомий автор витоків Джон Проссер повідомив, що 5 жовтня Apple має намір розіслати дистриб'юторам першу партію смартфонів. До нього увійдуть найдоступніші iPhone 12 mini і iPhone 12, причому обидва отримають три конфігурації пам'яті: 64, 128 і 256 ГБ.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, Джон зазначив, що мінімальна ємність сховища великих моделей iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max буде починатися з 128 ГБ. Презентація нового iPhone очікується 13 жовтня.

iPhone 12, gizchina
iPhone 12, gizchina

Судячи з нових даних, опублікованих в мережі, шанувальникам смартфонів Apple доведеться чимало заплатити, щоб вступити в клуб 5G. найдоступнішим смартфоном п'ятого покоління від компанії стане iPhone 12. А як щодо iPhone 12 mini, про який багато говорять останнім часом? На жаль, він не отримає підтримки 5G.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Це підтвердив аналітик The Wall Street Journal Том Форте. При цьому ціна смартфона як і раніше становить 700 доларів. Дуже багато, враховуючи, що стільки ж в США просять за новенький Galaxy S20 FE 5g.а новий флагман OnePlus 8T, теж з підтримкою 5G, буде ненабагато дорожче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів, коли варто очікувати появи Starlink. За його словами, супутниковий інтернет з'явиться в доступі в найближчі роки, як тільки бізнес стабілізується.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Meet для відеодзвінків вводить нові обмеження. Повідомляється, що дзвінки тепер обмежені 60 хвилинами.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск натякнув на швидке виробництво відразу двох нових електрокарів, які будуть проводитися на нових фабрика на території Європи. Один з автомобілів коштуватиме в районі 25 тисяч доларів.