Магазин Epic Games додав на цьому тижні нову безкоштовну гру: Pikuniku від Devolver Digital і Sectordub! Гра-головоломка зазвичай коштує 12,99 доларів, але її можна безкоштовно отримати в Epic Games Store протягом обмеженого часу. Для тих, у кого зараз може не бути часу на нову гру, в Pikuniku можна грати в будь-який час безкоштовно після того, як вона буде затребувана в магазині. Гра доступна як в одиночному, так і в многопользовательском кооперативному режимі.

Читайте Знай в Google News!

Пікуніку, описаний як "чудова антиутопічна пригода", являє собою гру, в якій гравці досліджують яскравий 2D-світ, повний персонажів, яким потрібна допомога. Гравці керують піку (і ніку в кооперативному режимі), коли вони намагаються перемогти містера Саншайна. Ті, хто шукає платформер з великою кількістю проблем, ймовірно, захочуть Шукати в іншому місці, але для тих, хто налаштований на розслабляючий досвід, він може бути хорошим вибором. Пригода здається досить оптимістичною, і це може бути ідеальною грою для гравців поодинці або з другом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Ілон Маск знову здивував весь світ, повідомивши, що коронавірус не такий вже й небезпечний, і коли вакцина стане доступною для всіх, він від неї відмовиться. Зазначимо, що кількість смертей від вірусу в усьому світі перевищила 1 мільйон людей.

Як повідомляв Знай.uа, бездротові навушники Marshall готові здивувати своїх фанатів. Творці повідомляють, що автономність у них на рекордному рівні, так що про підзарядку переживати явно не варто.

Також Знай.uа повідомляв, головна функція Apple Watch 6 працює несправно. Повідомляється, що оксиметр показує некоректні дані, та й медичним девайсом він не є, так що сприймати його показники всерйоз не варто.