YouTube-це остання компанія з Кремнієвої долини, яка оновила свою модераційну політику щодо маргінальної теорії QAnon, оголосивши, що вміст, орієнтований на людей або переслідує людей на основі теорій змови, буде видалено. Однак YouTube не буде вводити повну заборону на контент QAnon.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з новим повідомленням в блозі, компанія намагається приборкати переслідування і ненависть, "видаляючи більше матеріалів з теорії змови, використовуваних для виправдання насильства в реальному світі". Це означає, що якщо люди публікують відео про QAnon і заявляють про що-небудь, що може призвести до фактичного збитку або переслідування конкретної людини або групи, ці відео будуть видалені. У повідомленні в блозі YouTube не говорилося про те, чи будуть ці акаунти видалені, хоча YouTube, як правило, діє відповідно до політики "трьох попереджень" перед закриттям каналу.

"Як завжди, контекст має значення, тому новинне висвітлення цих питань або зміст, в якому вони обговорюються без націлювання на окремих осіб або захищені групи, можуть залишатися актуальними", - йдеться в повідомленні блогу. "Ми почнемо застосовувати цю оновлену політику сьогодні, а в найближчі тижні ми її посилимо".

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що QAnon-QAnon-поширена в США Теорія змови, згідно з якою президент США Дональд Трамп збирається викрити гігантську міжнародну схему сексуальної експлуатації неповнолітніх, в яку нібито залучені поклоняються Сатані лідери Демократичної партії США, а також багато американських знаменитостей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.