Що робити, якщо у вас є седан Honda Civic, але ви хочете, щоб він виглядав як гоночний Type R? Ви модифікуєте Civic, додаючи в нього безліч запчастин. Результат здивує навіть вас.

Читайте Знай в Google News!

Цей громадянський нещодавно був помічений Користувачем Redditor у парку розваг Six Flags у Нью-Джерсі, і це явно є предметом гордості та радості власника. Однак нас не переконують" інтригуючі " модифікації.

Спереду Civic був оснащений новим гострим переднім спліттером і безліччю наклейок, одна з яких говорить: "вироблено Honda Sports". Також на передній частині видно ківш на капоті і вентиляційні отвори з вуглецевого волокна. Лобове скло також заклеєне наклейками, на одній з яких написано: "Я ніколи не мріяв про успіх, я працював для цього", а на іншій - наклейка "TRD Racing Development Motor Sports". Досить дивно, що власник Не розуміє, що буква" T " в TRD означає Toyota, а не Honda…

Honda Civic Sedan, carscoops

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Втім, судячи з фото, автомобіль отримав купу модифікацій, так що рекомендуємо детально розглянути цю "капсулу швидкості".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.