Google припинив випуск своєї системи охоронної сигналізації Google Nest Secure. І дійсно, якщо ви прямо зараз відвідаєте сторінку Nest Secure в Google Store, то побачите велику кнопку прямо вгорі, яка говорить, що продукт більше не доступний.

"Google Nest більше не буде випускати Nest Secure, однак ми продовжимо підтримувати наших користувачів безпеки всіма тими ж способами", - сказав представник Google в заяві для The Verge.

Читайте Знай в Google News!

Google представила систему google Nest Secure в 2017 році. Вона була спроектована як модульна, спираючись на невеликий пристрій у формі хокейної шайби з клавіатурою під назвою Nest Guard в якості центрального вузла, сенсори навколо будинку під назвою Nest Detects і брелоки NFC. Система також підключається до мобільного додатку Nest, щоб ви могли віддалено отримувати попередження, а також ставити і знімати систему з охорони. Система Nest Secure була запущена за ціною 499 доларів, але менш ніж через рік Google знизила ціну до 399 доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак у Nest Guard також був секретний мікрофон на пристрої, про який покупці не знали, поки Google не додала підтримку Google Assistant в пристрій в лютому 2019 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.