Google запускає серію демоверсій ігор Stadia, в які можна грати абсолютно безкоштовно. Починаючи з сьогоднішнього дня, існуючі або нові користувачі Stadia зможуть грати в демо-версії Pac-Man Mega Tunnel Battle, і на цьому тижні ігор буде більше. Вони будуть доступні протягом семи днів, і для гри НЕ буде потрібно підписка на Stadia Pro або навіть форма оплати.

Читайте Знай в Google News!

Все, що вам потрібно зробити, це натиснути посилання, Створити обліковий запис Stadia, а потім почати грати в демонстраційні ігри, передані з хмарних серверів Google Stadia. Це явна спроба Google залучити більше людей до своєї служби Stadia, пропонуючи простий і безкоштовний спосіб грати в демо-версії ігор, щоб дізнатися, чи варто платити за цю послугу. Це повинно допомогти вирішити проблеми, пов'язані з невеликою Користувацькою базою Stadia, і дозволити будь-якому спробувати хмарні ігри безкоштовно.

Google проводить три дні поспіль демонстрації ігор і бета-версій, і Humankind буде доступний завтра, а демонстрація Immortals Fenyx Rising вийде 22 жовтня. Кожна демо-гра буде доступна протягом одного тижня безкоштовно. Google також оголосив сьогодні, що гра Respawn Star Wars Jedi: Fallen Order вийде на Stadia 17 листопада.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.