Adobe дозволить деяким клієнтам Adobe Creative Cloud випробувати інструмент, який створює достовірну атрибуцію прямо в зображенні. У рамках більшого оновлення програмного забезпечення Adobe просуває ініціативу Content Authenticity Initiative, систему, яку вона запропонувала минулого року. Цей інструмент додає в Photoshop додаткову панель і з її допомогою прикріплює метадані, які підтримуються приналежним adobe сайтом для обміну творами мистецтва Behance.

Читайте Знай в Google News!

Adobe точно показує, як цей процес працює у відео. Система дозволяє користувачам перемикати чотири типи метаданих: ескіз зображення, ім'я особи, яка створила зображення, деяку загальну інформацію про типи змін, які були зроблені, і вихідні ресурси, використані для створення зображення. Потім вони підписуються криптографічно.

Якщо зображення Завантажено на Behance, користувачі можуть побачити всю цю інформацію у вигляді спливаючої панелі або перейти на спеціальний веб-сайт. Панель CAI з'явиться для "обраних клієнтів" в бета-версії Photoshop протягом наступних кількох тижнів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.