Шанувальники наукової фантастики радіють: студія, яка допомогла оживити найманця в шоломі і його схожого на жабу товариша, тепер допомагає розробити симулятор для членів Space Force, щоб навчитися маневрувати космічним кораблем навколо Землі.

Читайте Знай в Google News!

Чи означає Це, що вони будуть літати на tie-перехоплювачі крізь вогонь ворожих бластерів, як у "Зоряних війнах: ескадрильї"? Ні, не зовсім, частково тому, що у космічних сил немає винищувачів і протонних торпед, з якими можна було б працювати.

Але також космічні подорожі далеко не такі прості, як здається з "Зоряних воєн". Складна Астродинаміка означає, що навіть такі прості маневри, як запобігання занурення метеорологічного супутника в атмосферу Землі, вимагають великого теоретичного ноу-хау для виконання.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Є ексцентриситет, велика піввісь і нахил, довгота висхідного вузла, аргумент перицентру і справжня аномалія", - сказала Мелані Стріклан, співзасновник і головний стратег компанії Slingshot Aerospace, Inc., яка очолює розробку симулятор. "Ці орбітальні елементи не такі об'ємні, як у більшості науково-фантастичних фільмів".

"Ці орбітальні елементи звучать незрозуміло, але вони не так вже й погано, якщо побачити їх у дії", - пояснив Стріклан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.