Знаменитий колишній дизайнер Apple Джоні Айв і його фірма LoveFrom скоро працюватимуть на Airbnb. Так, компанії, яка в першу чергу полегшує вам оренду чужого будинку, потрібна допомога в дизайні, і вони звертаються до людини, найбільш відомому тим, що перевернули споживчі технології з ніг на голову.

Читайте Знай в Google News!

Airbnb називає угоду "особливим співробітництвом", а також" багаторічними відносинами з розробки продуктів і послуг Airbnb наступного покоління", і що Айв також буде допомагати розвивати внутрішню команду дизайнерів Airbnb, яка, мабуть, зазнала деяких потрясінь. The Information повідомляє, що три старших дизайнера недавно покинули команду, а головний дизайнер Алекс Шлейфер був переведений на неповний робочий день.

Джоні Айв
Джоні Айв

Айв і генеральний директор Airbnb Брайан Ческі, судячи з усього, дружили багато років, і Айв зайшов так далеко, що написав в 2015 році міні-профіль керівника Airbnb для журналу Time Magazine, в якому хвалять дизайн веб-сайту компанії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Може, йому вдасться виправити невдалий логотип компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.