The Verge мала прекрасну традицію каталогізувати всі моменти, коли Ерік Шмідт "засовував ногу в рот", і сьогоднішній день здається гідним доповненням: колишній генеральний директор і виконавчий голова Google вирішив, що соціальні мережі є"підсилювачами для ідіотів". ”

Читайте Знай в Google News!

Більш повна цитата, за словами Bloomberg:"Контекст соціальних мереж, який служить підсилювачем для ідіотів і божевільних, - це не те, що ми планували".

Не знаючи, до кого відноситься "Ми", ви можете подумати, що він говорить про те, що вся технологічна індустрія не змогла утримати такі сайти, як Facebook і Twitter, від створення Ехо-камер і поляризації політики в усьому світі.

Він, безумовно, належить до технічної еліти, до якої прислухалися багато інших генеральні директори, і він навіть брав участь у вельми сумнівних угодах таким чином.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Але ви можете згадати, що Шмідт також особисто контролював одну з найбільших соціальних мереж протягом багатьох років: YouTube. Він керував викупом акцій за 1,65 мільярда доларів у 2006 році і зробив це саме у своїй ролі провидця, заплативши на 1 мільярд доларів більше, ніж він думав у той час. Потім він залишався генеральним директором Google до 2011 року і був виконавчим головою Alphabet до початку 2018 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.