Наступним важливим завданням Facebook може стати знайомство з вашими сусідами. На цьому тижні компанія підтвердила, що тестує нову функцію, яка спонукає користувачів публікувати та ділитися новинами в мініатюрних соціальних мережах, орієнтованих на невеликі географічні області. Користувачі можуть створювати спеціальні профілі, які обмінюються обмеженою інформацією зі своїми сусідами, в той час як сам Facebook буде використовувати докладні дані про місцезнаходження, які він збирає від зареєстрованих, для показу "більш релевантної" реклами.

Читайте Знай в Google News!

Функція, що отримала назву Neighborhoods, в даний час тестується тільки на одному ринку, в Калгарі в Канаді, але, ймовірно, Facebook розширить доступ, якщо тест пройде успішно. Інша гіперлокальна соціальна мережа, Nextdoor, показала життєздатність цієї моделі і, як повідомляється, прагне до IPO з оцінкою від 4 до 5 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.