Ferrari 458 Spider був серйозно пошкоджений після зіткнення з Ferrari 812 Superfast і BMW M6 в Лондоні.

Залишається неясним, що саме сталося, оскільки в мережі нам вдалося знайти тільки кілька фотографій і відео наслідків. Тим не менш, цілком імовірно, що 458 Spider буде оголошений списаним, а 812 і M6 зажадають дорогого ремонту.

Читайте Знай в Google News!

Низька передня частина 458-го, здається, прийняла на себе основне ударне навантаження. Передній бампер подряпаний і пом'ятий, а капот загнутий вгору. В іншому місці переднє ліве колесо було зрушено, що говорить про серйозне пошкодження підвіски суперкара. Задня частина виглядає неушкодженою, але краще від цього не стало.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тим часом, BMW M6, який також брав участь в аварії, отримав деякі пошкодження в задній частині. Зокрема, одне з його задніх коліс було погнуто, а задня панель кузова була пошкоджена.

Задня частина Ferrari 812 Superfast повинна бути досить дорогою в ремонті. Зокрема, був зруйнований задній дифузор з вуглецевого волокна, пошкоджені дві вихлопні труби і зрушений задній бампер. Два Ferrari і BMW були зняті, коли їх відбуксирували з місця події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.