Microsoft об'єдналася з SpaceX і SES, щоб запустити новий бізнес технологічного гіганта в області хмарних обчислень для космосу.

Azure Space, платформа хмарних обчислень Microsoft Azure, прагне запропонувати центри обробки даних для мобільних хмарних обчислень, які можна розгортати де завгодно. Для розвитку бізнесу Microsoft звернулася до Інтернет-супутників SpaceX Starlink і розширила свою угоду з супутниковою компанією SES для Azure Space.

Читайте Знай в Google News!

Microsoft отримає доступ до широкосмугової мережі Starlink (на даний момент SpaceX запустила понад 800 супутників) для нового "Модульного центру обробки даних Azure" (MDC) компанії, який являє собою центр обробки даних, автономний пристрій, який можна розгорнути де завгодно, навіть поза мережа, створюючи віддалений доступ до підключення або підтримуючи існуючий доступ.

Зліт ракети SpaceX
Зліт ракети SpaceX

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Космос вже давно є джерелом енергії для світу, і разом з нашими партнерами в Microsoft були раді демократизувати простір для всіх галузей, щоб надати підприємствам нові можливості в області підключення та обчислень", - сказав Том Кін, корпоративний віце-президент Azure Global.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.иа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.иа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.