Коли iPhone 12 надійшов у продаж, все більше і більше користувачів стали купувати і використовувати новий телефон, і почали з'являтися деякі проблеми. Тепер багато користувачів повідомляють, що час автономної роботи iPhone 12 і iPhone 12 Pro занадто низький, а продуктивність акумулятора невисока після повної зарядки. Складно розраховувати на смартфон на цілий день, якщо ви дивитеся багато відео або граєте в ігри.

Читайте Знай в Google News!

Ємність акумулятора iPhone 12 і iPhone 12 Pro однакова - 2815 маг. У порівнянні з iPhone 11 і iPhone 11 Pro попереднього покоління ємність трохи зменшена. У торішніх моделях стоять акумулятори ємністю 3110 маг і 3046 маг відповідно.

Хоча Apple офіційно заявила, що час автономної роботи iPhone 12 і iPhone 11 попереднього покоління однаковий, результати тестів деяких експертів показують, що це не так.

iPhone 12 mini, скріншот
iPhone 12 mini, скріншот

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.