Коли деякі автомобілісти стрибають за кермо, вони не думають про інших учасників дорожнього руху, що може привести до небезпечного водіння. Це також може призвести до подібних невдач.

Читайте Знай в Google News!

Це відео з відеореєстратора нещодавно було опубліковано на Reddit, і на ньому видно, як нетерплячий водій чорного Jeep Wrangler безтурботно займає паркувальне місце іншого водія.

Задня, спочатку показує, як джип в'їжджає в заправну станцію. Надмірно нетерплячий водій Wrangler не хоче чекати, стрибає за бордюр і в'їжджає прямо на два паркувальних місця. Автор відео незадоволений, кажучи: "якого хр * * а ти робиш ?!"як тільки водій Wrangler під'їжджає.

Втім, водій джипа визнає свою помилку, швидко розгортається і припарковується в одне місце, дозволяючи іншому авто припаркуватися на інше.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Переходячи до Reddit, власник відео заявляє, що він чекав, поки водій і пасажир джипа вийдуть з позашляховика, перш ніж зайти на заправку. Він каже, що водій притримав для нього двері і вибачився за погану парковку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.иа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.иа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.