На останній сесії Global NCAP Maruti Suzuki S-Presso отримав нульовий рейтинг безпеки для дорослих пасажирів.

Читайте Знай в Google News!

Протестована в базовій комплектації, яка пропонується тільки з однією подушкою безпеки і не має стандартних триточкових ременів безпеки у всіх положеннях і точок кріплення ISOFIX для дитячих сидінь, вона також не справила враження на захист дитячих пасажирів, де отримала дві зірки.

Конструкція автомобіля була оцінена як "нестабільна", при цьому Global NCAP рекомендував її" поліпшити", а зона простору для ніг також була оцінена як"незадовільна". Варто відзначити, що для індійського ринку автомобілі проходять випробування тільки в частині захисту водія від лобового зіткнення, оскільки захист від бокового удару і захист пішоходів ще не є частиною їх протоколів.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Maruti Suzuki S-Presso, carscoops

"Дуже прикро, що Maruti Suzuki, виробник з найбільшою часткою на індійському ринку, пропонує такі низькі показники безпеки для індійських споживачів", - сказав генеральний секретар Global NCAP Алехандро Фурас. "Вітчизняні виробники, такі як Mahindra і Tata, продемонстрували високий рівень безпеки і захисту для своїх клієнтів, обидва з яких досягли п'ятизіркових показників. Звичайно, пора Maruti Suzuki продемонструвати прихильність безпеки своїм клієнтам?”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.иа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.иа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.