Остання версія фірмової функції Snapchat, розробленої Facebook, виходить сьогодні, і вона називається Vanish Mode.

Facebook Instagram, вперше оголошений як частина великого вересневого редизайну Messenger, - це ефемерний режим обміну повідомленнями для Facebook Messenger та Instagram, який дозволить вам надсилати тексти, фотографії, голосові повідомлення, Емодзі та наклейки, які зникають відразу після перегляду одержувачем, а вікно чату закривається.

Читайте Знай в Google News!

Деякі користувачі, можливо, вже помітили режим зникнення в Налаштуваннях чату в Messenger, оскільки Facebook повільно впроваджував його для деяких користувачів з тих пір, як два місяці тому було оголошено про редизайн. А в Instagram деякі елементи Vanish Mode вже є частиною основного набору функцій прямого обміну повідомленнями, включаючи зникнення фотографій і відео після перегляду медіафайлу. Режим вимирання схожий на існуючий режим секретної розмови в Messenger, який дозволяє вам увійти в зашифрований чат, який зберігається тільки на вашому пристрої, хоча новий режим призначений для видалення всього, що було відправлено, після того, як воно було переглянуто.

Facebook messenger, facebook

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Vanish Mode - це лише остання спроба Facebook у цій тенденції та помітне Доповнення, враховуючи, що генеральний директор Марк Цукерберг оголосив минулого року, що його компанія стратегічно перейде від стрічки новин та публічних публікацій до особистих повідомлень та груп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.