Audi TT RS дуже швидкий автомобіль у стоці, і з деякими змінами його можна перетворити на балістичну ракету для вулиці. Цей конкретний TT RS належить 78-річному британцеві на ім'я Артур. Він не тільки значно швидше стандартної моделі, але і є найшвидшим TT RS в світі.

Читайте Знай в Google News!

У той час як 2,5-літровий п'ятициліндровий двигун з турбонаддувом TT RS видає 394 к.с. і 480 Нм крутного моменту в стандартній комплектації, комплексні модифікації, внесені в цей автомобіль, означають, що тепер він розвиває більше 1100 К. С. і може розвивати до 60 к. с. psi тиску наддуву, якщо необхідно.

Під час недавніх випробувань автомобіля на аеродромі Дансфолд у Великобританії, його водій зміг розігнатися від 100 до 200 км год (62-124 миль год) всього за 3,2 секунди, побивши попередній рекорд в 3,3 секунди.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Неймовірно, але його власник ще не закінчив і планує в майбутньому встановити турбонагнітач більшого розміру, який міг би додати додаткові 200 к.с. не виключено, що з деякими доробками автомобіль зможе розігнатися до 100-200 км год за 2 секунди, що є воістину видатним досягненням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.