У колишнього начальника поліції Мехіко були вилучені 41 автомобіль, три гідроцикли, квадроцикл і мотоцикл в рамках розслідування передбачуваного неналежного використання коштів.

Читайте Знай в Google News!

На початку року Раймундо Коллінз був звинувачений у крадіжці щонайменше 331000 доларів, коли він був директором житлового інституту Мехіко. 14 січня Інтерпол видав червоне повідомлення про упіймання Коллінза. Він також був притягнутий до кримінальної відповідальності за незаконну покупку нерухомості в районі Альваро-Обрегон в Мехіко, і вже був оштрафований за угоду на суму, еквівалентну 15,1 мільйона доларів.

Колекція автомобілів Коллінза включає в себе безліч бажаних класичних автомобілів різних епох. Наприклад, було конфісковано як мінімум два Ford Mustang другого покоління, а також C3 Corvette, Cadillac Eldorado 1959 року, Lincoln Cosmopolitan 1951 року, Ford Model T 1927 року і класичний Land Rover Defender.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коллінз почав виконувати обов'язки начальника поліції в липні 2018 року і займав цей пост до Грудня 2018 року. 8 вересня суддя Мехіко видав ордер на його арешт, але, як вважають, він ховається в Сполучених Штатах. Таким чином, на вихідних Генеральна прокуратура Мексики подала в США запит про екстрадицію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що власники iPhone 12 mini скаржаться на величезний недолік смартфона. Повідомляється, що гаджет не реагує на деякі торкання, і це не просто недолік, це справжня проблема, так що користувачі заполонили форуми і службу підтримки скаргами.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple почала тестування гнучкого iPhone, щоб з'явитися на ринку складних пристроїв, і скласти конкуренцію іншим брендам. Правда, якщо гаджет і вийде, то не раніше 2022 року.

Також Знай.uа повідомляв, Facebook і Instagram внесли нові зміни в політику. Тепер автор фотографій може подати скаргу на видалення свого матеріалу на сторінці чужих акаунтів, так що незабаром можливе видалення величезної кількості фотографій.