Tesla Model 3 була зруйнована в жахливій катастрофі в Корваллісі, штат Орегон; проте, на щастя, його водій уникнув серйозних травм. Повідомляється, що водій Model 3 втратив контроль над електромобілем, вилетів з дороги, врізався в два дерева і пробив опорну стійку. Автомобіль був майже розірваний навпіл при аварії.

Читайте Знай в Google News!

Поліція вважає, що під час аварії водій їхав зі швидкістю понад 100 миль (160 км год). На фотографіях, опублікованих в мережі поліцейським управлінням міста Корвалліс, видно, що деталі Tesla, включаючи окремі акумуляторні батареї, були розкидані по вулиці.

Акумулятор Model 3 складається з декількох тисяч циліндричних акумуляторних осередків, і аварія була настільки серйозною, окремі елементи були розкидані на місці аварії. Крім того, акумуляторні батареї розбили вікна двох сусідніх будинків. Один опинився на ліжку, що викликало пожежу, а інший приземлився на коліна у місцевого жителя, а шина, що відірвалася від машини, врізалася в частину другого поверху сусіднього житлового комплексу і розірвала водопровідні труби в стіні, зруйнувавши ванну кімнату і затоплення частини будинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Повідомляється, що водій на момент ДТП був під впливом марихуани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що творці Hitman анонсували нову гру по всесвіту про Джеймса Бонда. Правда, подробиць про проект не так вже й багато, а вихід гри відбудеться в 2021, якщо розробки пройде гладко.

Як повідомляв Знай.иа, штучний інтелект зміг зменшити кількість негативу на просторах соцмережі Facebook. Повідомляється, що кількості "мови ненависті" зменшилася на 95%, якщо порівнювати з минулими роками.

Також Знай.иа повідомляв, популярний мессенджер зливає дані користувачів в мережу. Що дивно, всі файли, які були відправлені через месенджер з'явилися у відкритому доступі в мережі. Іншими словами, кожен користувач мережі міг отримати до них доступ.