Римський аеропорт Фьюмічіно планує приймати пасажирів з США, не вимагаючи від них карантину, якщо у них кілька разів давали негативний результат на новий коронавірус. Фьюмічіно заявляє, що це буде перший аеропорт в Європі, що пропонує "перевірені на covid рейси", створюючи те, що він називає" безпечними повітряними коридорами " між Італією і США.

Читайте Знай в Google News!

Аеропорт випробує ідею в грудні, починаючи з рейсів з аеропорту Нью-Йорка JFK, аеропорту Нью-Джерсі та аеропорту Атланти Хартсфілд-Джексон в Джорджії. За словами Фьюмічіно, якщо ці польоти будуть успішними, аналогічні польоти можуть бути "широко доступні" до літа 2021 року.

Аеропорт Бориспіль, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Аеропорт Бориспіль, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Fiumicino заявляє, що пасажирам потрібно пройти молекулярний або антигенний тест протягом 48 годин перед вильотом. Їм також потрібно буде пройти експрес-тест після прибуття в аеропорт Італії. З вересня аеропорт дотримується аналогічних процедур щодо "перевірених на COVID рейсів" між Римом і Міланом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google розповіла, коли йти за продуктами найбезпечніше. На основі даних, зібраних зі смартфонів користувачів, пошуковик заявив, що в магазини найкраще ходити по понеділках о 8 ранку.

Як повідомляв Знай.uа, LEGO і Ferrari випустили копію легендарного спорткара з 1700 деталей. Дивно, але всередині двигуна працюють Поршні, що робить цю іграшку цілком собі цікавим конструктором, але і ціна відповідає.

Також Знай.uа повідомляв, Android-Додатки незабаром з'являться на Windows 10. Причому не через посередника, а безпосередньо в ОС. Будемо сподіватися, що Microsoft не відмовиться від цього чудового плану.