Після того, як минулого тижня в мережі з'явилася інформація про "моноліті Юти", скульптура зникла, залишивши мало ключів до розгадки її зникнення.

Читайте Знай в Google News!

Металева статуя довжиною 3,7 метра була знайдена урядовими чиновниками, що летіли над пустелею Юти 19 листопада. Область, в якій вона була виявлена, була досить віддаленою, і було відзначено, що конструкція виглядала спеціально встановленою на місці, використовуючи гвинти та інші мирські предмети щоб захистити її.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Моноліт в штаті Юта сильно нагадував аналогічну структуру з культового науково-фантастичного фільму Стенлі Кубрика "Космічна одіссея 2001 року", настільки природно, що в Інтернеті розійшлися чутки про його походження.

З огляду на, що Моноліт "тримався" на шурупах, дуже велика ймовірність, що його туди встановили жителі Землі.

З його зникненням загадка моноліту стала ще глибшою.

28 листопада мисливці за монолітами виявили, що конструкція була видалена, а на її місці залишилася тільки трикутна металева пластина.

моноліт у пустелі, фото dpsnews.utah.gov
моноліт у пустелі, фото dpsnews.utah.gov

У заяві, опублікованій в Facebook, Бюро землеустрою штату Юта заявило, що не знімало споруду (яка спочатку була незаконно розміщена на його землі) і вважало, що споруда була прибрана ввечері 27 листопада за місцевим часом.

Законність ситуації в даний час є загадкою, враховуючи невідоме походження моноліту, але крадіжка була визнана злочином і ведеться місцевим шерифом для розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.