В операційній системі Windows 7 знайдена критична уразливість. Про неї повідомив експерт з кібернетичної безпеки Клеман Лабро.

Читайте Знай в Google News!

Лабро повідомив, що вразливість полягає в системних файлах, які використовується для установки самої системи. Саме вони і дозволяють хакерам отримати доступ до пристрою віддалено, причому без відома самого власника комп'ютера.

Робота за комп'ютером, скріншот відео
Робота за комп'ютером, скріншот відео

У той же час скомпрометовані компоненти не можуть нашкодити користувачам нових версій операційної системи, але в Windows 7 і Windows Server 2008 вони не обмежених привілеїв".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.