Рано чи пізно на будь-якому екрані сучасного смартфона з'являються невеликі подряпини чи потертості. Однак вирішити цю ситуацію та повернути дисплею привабливий вигляд можна своїми руками. Як виявилось, заполірувати подряпини можна підручними засобами в домашніх умовах.

Один з українських блогерів, який часто ділиться технологічними лайфхаками, розповів, як можна усунути дрібні пошкодження з екрану смартфона.

смартфон
смартфон

Заміна плівки

Ідеальний варіант - це змінювати захисну плівку або скло щоразу, коли на телефоні виникають подряпини або пошкодження. Такий підхід значно продовжить життя телефону.

Захисна плівка на смартфон. Фото Feepik
Захисна плівка на смартфон. Фото Feepik

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Розчинник чи спирт

Для видалення потертостей або подряпин на екрані телефону можна використовувати ізопропіловий спирт або спеціальний засіб для полірування з магазину. Змочіть серветку в рідині та протріть екран. При цьому слідкуйте за натисканням, щоб не пошкодити дисплей своїми діями.

Зубна паста, скріншот з відео
Зубна паста, скріншот з відео

Зубна паста

Щоб відполірувати екран смартфона, можна використовувати зубну пасту. Нанесіть горошину пасти на м'яку серветку і втирайте в екран телефону. Потім ще раз пройдіться по екрану сухою ганчіркою.

смартфони
смартфони

Автомобільний віск

Усунути дрібні подряпини та пошкодження на телефоні допоможе автомобільний віск. Нанесіть невелику кількість цього засобу на суху ганчірку і протріть телефон. Це зробить невидимими дрібні потертості та ушкодження.

Нагадаємо, цим грішить майже кожен: що не можна робити, щоб не "вбити" ноутбук.

Раніше повідомлялося, грай, не соромся: Steam зробив подарунок мільйонам геймерів, який чекали роками.

Також, ви дуже здивуєтеся: популярні програми, які можуть красти особисті дані з телефону.