Для всіх наших шановних читачів, які постійно цікавляться новинками зі світу технологій, є дуже кумедні новини. Якщо ви давно хотіли оновити свій "яблучний" Девайс оригінальним способом, і сумуєте за кнопковими телефонами, то за вас уже все придумали.

Так, стартап під назвою "Clicks" разом з техноблогером Майклом MrMobile Фішером представив унікальний аксесуар для шанувальників BlackBerry, яким не вистачає фізичної клавіатури в сучасних смартфонах.

Про це пише портал GSMinfo.

Чохол для iPhone, скріншот: стартап Clicks
Чохол для iPhone, скріншот: стартап Clicks

Чохол із вбудованою клавіатурою випускається у двох версіях: з Lightning для iPhone 14 Pro та USB-C для iPhone 15 Pro. Виробник заявляє, що дизайн корпусу "відчуватиметься як природне продовження" iPhone, а клавіші були розроблені з ідеальною точністю для комфортного та швидкого набору тексту.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чохол для iPhone, скріншот: стартап Clicks
Чохол для iPhone, скріншот: стартап Clicks

На QWERTY-клавіатурі також знайшлося місце для активації диктування, доступу до смайликів та швидких команд. Крім того, виробник передбачив вбудоване підсвічування та сумісність з MagSafe-аксесуарами.

Клавіатура Clicks Creator доступна в жовтому "BumbleBee" та сірим "London Sky" кольору за ціною $139 для iPhone 14 Pro/iPhone 15 Pro, а версія для iPhone 15 Pro Max обійдеться в $159. Чохли надійдуть у продаж навесні.

Нагадаємо, швидкісний режим на смартфоні: як за кілька натискань запустити "турбо".

Раніше повідомлялося, "Ти не можеш мене врятувати, Джек": у Skyrim геймер наткнувся на ту саму сцену з "Титаніка".

Також, якщо немає зв'язку: кілька порад, які вас можуть врятувати.