Шведська студія Pieces Interactive, а також видавництво THQ Nordic презентували новий трейлер психологічного хорору з елементами виживання Alone in the Dark. Також стали відомими системні вимоги гри.

Нова Alone in the Dark буде переосмисленням оригінальної трилогії. Події розгорнуться у 20-х роках минулого століття, а розкрити таємниці маєтку Дерсето можна буде за Едварда Карнбі чи Емілі Гартвуд.

Про це стало відомо завдяки публікації відео на YouTube-каналі "THQ Nordic".

Оприлюднений трейлер отримав назву "Назустріч божевілля" (Into The Madness) та демонструє нарізку свіжих кадрів ігрового процесу з коментарями провідних акторів - Девіда Харбора та Джоді Комер.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Alone in the Dark, скріншот: YouTube
Alone in the Dark, скріншот: YouTube

У відео під джазову музику показали дослідження маєтку Дерсето, уривки із заставних роликів за участю двох героїв та сценарні різницю між грою за одного та іншого персонажа.

Що стосується системних вимог нової Alone in the Dark, то на їхню публікацію в Steam звернув увагу портал DSOGaming. Для запуску гри на ПК вистачить процесора Intel Core i3-8300, GTX 1050 Ti і 8 гігабайтів оперативної пам'яті.

Alone in the Dark, скріншот: YouTube
Alone in the Dark, скріншот: YouTube

Мінімальні вимоги:

- ОС: Windows 10 (64 біт);
- процесор: Intel Core i3-8300 або AMD Ryzen 33100;
- Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti або AMD Radeon RX 570;
- Оперативна пам'ять: 8 гігабайт;
- Версія DirectX: 12;
- Місце на диску: 50 гігабайт (рекомендується SSD).

Рекомендовані вимоги:

- ОС: Windows 10 (64 біт);
- процесор: Intel Core i5-12400 чи AMD Ryzen 7 3700X;
- Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 2060 або AMD Radeon RX 5700 XT;
- Оперативна пам'ять: 16 гігабайт;
- Версія DirectX: 12;
- Місце на диску: 50 гігабайт (рекомендується SSD).

Внаслідок грудневого перенесення реліз Alone in the Dark очікується на PC (Steam, GOG), PS5, Xbox Series X/S 20 березня.

Нагадаємо, якщо ви думали, що The Mortuary Assistant - страшно, то помилилися: DreadXP анонсували "жахливу" гру.

Раніше повідомлялося, на гравців Fortnite чекає епічний кросовер з "Аватар": можна отримати планер Аппи, але це по-секрету.

Також, Honkai Impact 3rd: нові івенти, карти, бонуси і навіть Apple Vision Pro.