Приготуйтеся до захоплюючого жаху Лавкрафта, адже ексклюзивна гра для Xbox, The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition, незабаром вийде на PlayStation 5. Розробники гри, раніше доступної тільки на Xbox, оголосили про її швидку появу на PS5.

Минулого місяця Xbox порадувала повідомленням про те, що чотири її ігри стануть доступними на PS5, і хоча одна з них вже доступна, інші очікуються з березня по квітень.

The Last Case of Benedict Fox / скріншот Youtube
The Last Case of Benedict Fox / скріншот Youtube

Однак, ця гра, яка зараз піднімається на новий рівень, не входить до цього списку, що робить її перехід на PS5 значною подією.

Створена незалежною студією Plot Twist, The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition дебютувала 27 квітня 2023 як ексклюзив для Xbox і також була доступна на ПК. Назва була явно асоційована із запуском Xbox Game Pass.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Однак тепер її ексклюзивність збирається завершитися, і шанувальники PS5 з нетерпінням чекають на її вихід.

The Last Case of Benedict Fox / скріншот Youtube
The Last Case of Benedict Fox / скріншот Youtube

The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition обіцяє принести на PS5 атмосферу страху Лавкрафта. Незважаючи на різноманітні оцінки (від 58 до 69 на Metacritic та рейтинг "В основному позитивно" на Steam), гра підтримує інтерес до своєї загадкової історії та цікавого геймплею.

Гравцям доведеться поринути у світ похмурих таємниць та головоломок у вигляді Бенедикта Фокса, детектива, чия доля пов'язана з демонічним компаньйоном. Ця співпраця дозволить їм дослідити спогади померлих та розкрити таємницю зловісного вбивства та зникнення дитини у величезному напівзруйнованому особняку.

Гра обіцяє захоплюючий досвід, наповнений забороненими ритуалами, прихованими товариствами та огидними злочинами, представленими у візуально приголомшливому художньому стилі в дусі Бертона.

Також наш портал повідомляв, що в Marvel's Spider-Man 2 знайшли моторошну пасхалку, від якої пройдуть мурашки по шкірі.

Вам буде цікаво дізнатися, чи оцінили довгоочікуваний реліз Final Fantasy VII Rebirth: відгуки хороші, але є серйозні недоробки

Дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами