Комп'ютерні геймери мають всі причини для радості, адже "Horizon Forbidden West Complete Edition", один з найочікуваніших ігрових релізів року, незабаром з'явиться на PC.

Офіційна дата випуску запланована на 21 березня, і розробники з Nixxes та Guerrilla вже поділилися деталями щодо системних вимог та кастомізацій, які будуть доступні в PC-версії.

Уперше оголошена минулого місяця, повна версія гри обіцяє надати гравцям широкий спектр графічних налаштувань, щоб забезпечити ідеальну графічну якість на різноманітному апаратному забезпеченні.

Розробники включили графічні пресети від "дуже низьких" до "дуже високих", дозволяючи власникам потужних систем вичавити максимум, а також забезпечити гідну якість на менш потужних ПК та портативних ігрових пристроях.

системні вимоги для гри Horizon Forbidden West
системні вимоги для гри Horizon Forbidden West

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Для тих, хто любить тонко налаштовувати графіку, розробники додали чимало опцій у лаунчер та ігрове меню. Гравці матимуть можливість регулювати індивідуальні налаштування якості текстур, рівнів деталізації, тіней, води, місцевості тощо, а також використовувати слайдери для налаштування поля зору та візуальних ефектів, таких як рухливість камери та зернистість зображення.

Крім того, будуть доступні перемикачі для регулювання ефектів повноекранного зображення, включаючи радіальне розмиття, блики, світіння та віньєтку.

"Horizon Forbidden West Complete Edition" включатиме базову гру, розширення "Burning Shores" та додатковий бонусний контент. Геймери вже зараз можуть додати гру до свого списку бажань та попередньо придбати її у Steam та Epic Games Store.

Це реліз позначає знаковий момент для фанатів серії, оскільки вони зможуть досліджувати величезний відкритий світ гри та насолоджуватися пригодами Елой на новому рівні з покращеною графікою та адаптацією під PC.

Раніше Знай.ua вже писав про те, що Fortnite, Unreal та Gears of War опинилися під загрозою. Одна з банд кіберзлочинців заявила, що спромоглася зламати американську компанію Epic Games, яка займається розробкою відеоігор. Група здирників "Mogilevich", відносний новачок на цій сцені, заявила про атаку на сервери компанії і стверджує, що отримала 189 гігабайт даних.