Тепер всесвітньо відома компанія OpenAI повідомила всім користувачам ChatGPT про дуже цікаву нову функцію. Тепер у чат-боті зі штучним інтелектом кожен може знайти "гучного співрозмовника". Справа в тому, що його навчили вголос зачитувати свої відповіді.

Тепер кожен користувач мережі може самостійно перевірити нову функцію.

Про це стало відомо завдяки публікації OpenAI у мережі X.

Публікація OpenAI, скріншот: Х
Публікація OpenAI, скріншот: Х

Нова функція доступна як у веб-версії, так і в програмах для iOS та Android. ChatGPT здатний озвучувати свої відповіді п'ятьма голосами та 37 мовами.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

ChatGPT, скріншот: YouTube
ChatGPT, скріншот: YouTube

Все відбувається приблизно в такому порядку - штучний інтелект автоматично визначає мову тексту, що читається, і озвучує текст. Функція доступна як чат-ботів на базі GPT-4, так і GPT-3.5.

У вересні минулого року було введено можливість голосових запитів ChatGPT. Функція "Читання вголос" у поєднанні з попередньою тепер дозволяє налаштувати чат-бота так, щоб весь процес взаємодії було здійснено голосом.

ChatGPT, скріншот: YouTube
ChatGPT, скріншот: YouTube

Для запуску функції "Читання вголос" у мобільних програмах необхідно натиснути та утримувати запити, після чого відкриється спеціальний плеєр. У веб-версії активація відбувається натисканням на піктограму динаміка, яка з'являється під текстом відповіді.

Нагадаємо, залишається ковтати слину: Sony та Nixxes Software показали системні вимоги Horizon Forbidden West для ПК.

Раніше повідомлялося, що фільм "Borderlands" ризикує розчарувати фанатів своїм акторським складом.

Також, масштабний збій у Facebook та Instagram.