Хорор від Red Barrels – The Outlast Trials – вийшов лише 5 березня, а вже здобув багато схвальних відгуків від шанувальників у Steam.

Користувачі залишили понад 1300 дуже схвальних рецензій на гру серед майже 39 тисяч відгуків.

відгуки на The Outlast Trials
відгуки на The Outlast Trials

Користувачі зауважують, що гра вийшла надзвичайно крутою.

"За 3.5 години подарувала дуже багато гарних емоцій. Візуал, озвучування – все чудово. Багів не було помічено. Продукт вартує кожну гривню, не шкодую що так довго на неї чекала. Найкращий експіріанс ви отримаєте, звичайно якщо ви проходили перші дві частини з доповненнями, а також якщо граєте з друзями", – зазначають гравці у рецензіях.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

відгуки на The Outlast Trials
відгуки на The Outlast Trials

Також українці дуже просять розробників додати рідну мову, аби не грати англійською чи російською.

відгуки на The Outlast Trials
відгуки на The Outlast Trials

Що відомо

"The Outlast Trials" - це довгоочікувана гра в жанрі хорор, що вийшла 5 березня 2024 року, вразивши гравців своєю атмосферою та глибиною жаху. Розроблена студією Red Barrels, вона стала наступним епічним випробуванням для прихильників жанру.

У цій грі вас чекає захоплююча подорож у світ військових досліджень і таємничих експериментів. Гравці візьмуть на себе роль учасників дослідницької програми, де вони будуть піддані різним випробуванням та випробуванням, спрямованим на виявлення меж людського виживання.

The Outlast Trials
The Outlast Trials

Захоплююча графіка, реалістичний геймплей та запаморочливий саундтрек допоможуть вам зануритися у світ жаху та напруги. За допомогою режиму гри в мультиплеєрі, ви зможете долучитися до своїх друзів у відпрацюванні стратегій виживання та вирішенні загадок.

Також ми розповідали про легендарну Stardew Valley – розробник розповів, що на гру чекає велике майбутнє. Від моменту запуску Stardew Valley вісім років тому, гра пережила численні оновлення. Розробник стверджує, що продовжує працювати над симулятором ферми, оскільки це його "справа життя".