EA здивувала геймерів, повернувши в Steam справжні перлини свого портфоліо. Серед них - Command & Conquer The Ultimate Collection. Збірка, що об'єднує 17 ігор серії і коштує 400 гривень, стала справжнім подарунком для фанатів стратегій.

Класика жанру SimCity 3000 Unlimited також з'явилася на полицях віртуального магазину, разом із The Saboteur - грою, що запропонувала неперевершену атмосферу окупованого Парижа за 149 грн.

Однак, серед цих приємних новин, фанати серії гонок Need for Speed можуть відчути певне розчарування. Старіші частини цієї культової серії поки що не були перевидані, ймовірно, через складнощі з ліцензіями на музику, яка супроводжує гру.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Знай.ua вже повідомляв про повстання батьків проти популярних комп'ютерних ігор. Батьки подають до суду на Roblox, Call of Duty, Fortnite та GTA. На думку дорослих, ці забавки експлуатують дітей та "розводять" на гроші.

Тіна Баллок, операційний директор фірми Bullock Ward Mason, подала до суду кілька таких платформ, включаючи Roblox, звинувачуючи їх у шахрайстві і мікротранзакціях, спрямованих на привернення уваги дітей.

Roblox / фото: скріншот Youtube
Roblox / фото: скріншот Youtube

— Балок також бере участь у позові проти Call of Duty, Fortnite та Grand Theft Auto. Компанії, які стоять за цими іграми, відмовилися від коментарів.