Epic Games Store готується до нової ери, так що комп'ютерним геніям у світі ігор варто підготуватися. Компанія оголосила про припинення підтримки старих операційних систем та 32-бітових версій Windows.

З початку червня цього року користувачі, які завзято тримаються за Windows 7, 8, 8.1 та 32-бітну Windows 10, залишаться без офіційної підтримки EGS.

Тепер платформа буде сумісна лише з 64-розрядними версіями Windows 10 та Windows 11, а також з macOS 10.13 та новішими.

Epic Games Store / фото: скріншот сайту
Epic Games Store / фото: скріншот сайту

Про це повідомили на своєму офіційному сайті.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Хоча це рішення викликало хвилю невдоволення, EGS стверджує, що такий крок необхідний для забезпечення безпеки та стабільності сервісу. Старі операційні системи залишаються вразливими перед новими загрозами безпеці, оскільки не отримують необхідних оновлень.

Epic Games Store / фото: скріншот Youtube
Epic Games Store / фото: скріншот Youtube

Для користувачів старих ОС це означає необхідність оновитися до більш сучасних версій Windows або MacOS, щоб продовжити користуватися EGS без обмежень.

Хоча лаунчер, як і раніше, запускатиметься на застарілих ОС, офіційна підтримка буде припинена, що може вплинути на роботу деяких функцій.

EGS наслідує приклад Steam, який також відмовився від підтримки застарілих ОС, але не розкрив додаткових подробиць про причини змін, що викликало деякі питання серед користувачів та розробників.

Нагадаємо, батьки подають до суду на Roblox, Call of Duty, Fortnite та GTA: експлуатують дітей та "розводять" на гроші

Раніше ми писали про те, що M arvel's Spider-Man 2 отримав велике оновлення: що зміниться для гравців