Для всіх наших шанованих читачів, котрі люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава новина. У мережі з'явився трейлер незвичайного шутера під назвою Squirrel with a Gun. Відео вже підкорило ігрову спільноту специфічним гумором та унікальним ігровим процесом, який пропонує геймерам взяти під контроль озброєну білку.

Розробники з Maximum Entertainment та Dee Dee Creations представили новий трейлер кумедного проекту Squirrel with a Gun.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Insider Gaming.

"Squirrel With A Gun", скріншот: YouTube
"Squirrel With A Gun", скріншот: YouTube

У цій химерній грі гравцям запропонують взяти на себе контроль над "білкою з мрією".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Отримавши один з багатьох пістолетів, які білки так часто зустрічають у природі, ви використовуватимете зброю, щоб боротися з агентами, що полюють на вас. Ви можете бути менше ніж фут ростом, але здатні розібратися з найкращими з них", - йдеться в описі проекту.

У грі геймерів чекатимуть сім видів зброї, а також можливість викрадати та керувати маленькими іграшковими автомобілями. І все це щоб відбитися від вороже настроєних двоногих і не тільки опонентів.

"Squirrel With A Gun", скріншот: YouTube
"Squirrel With A Gun", скріншот: YouTube

Крім того, гравці навіть зможуть використовувати зброю, щоб за її допомогою стрибати вище та добиратися до потрібних місць на карті.

"Squirrel With A Gun", скріншот: YouTube
"Squirrel With A Gun", скріншот: YouTube

Ролик швидко став вірусним у соцмережах, тому вже є чимало охочих поринути у цю цікаву інді-пригоду, коли відбудеться реліз проекту. Вихід Squirrel with a Gun планується вже восени для PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК.

Нагадаємо, "Ghost of Tsushima" переїжджає на ПК: геймерам назвали дату, і показали "начинки".

Раніше повідомлялося, Epic Games Store відмовляється від старих ОС: геймери в шоці почали збирати гроші.

Також, Xiaomi замахнулися на майбутнє: вже готуються випустити смартфон на надпотужному процесорі.