Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, а також для тих, хто може сміливо назвати себе фанатом всесвіту "Володар кілець", є дуже цікаві новини. Справа в тому, що студії Private Division і Weta Workshop анонсували свою гру по "Володарю перснів" під назвою "Tales of the Shire". Якщо дослівно, це "Казки Шира".

Проект описується як "зворушлива" гра про "затишне життя хобіта". Раніше компанії говорили, що їхня гра по The Lord of the Rings сильно відрізнятиметься від інших тайтлів у франшизі.

Про це стало відомо завдяки публікаціям студій у соціальних мережах.

"Tales of the Shire", скріншот: X
"Tales of the Shire", скріншот: X

Автори Tales of the Shire - ігри у всесвіті "Володар перснів", показали скріншоти та коротке відео майбутньої гри. Поки що подробиць мало.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Tales of the Shire", скріншот: X
"Tales of the Shire", скріншот: X

"Tales of the Shire", скріншот: X
"Tales of the Shire", скріншот: X

На зображеннях можна побачити класичні горбисті пейзажі батьківщини хоббітів, а також напівросликів, що займаються побутовими справами.

Самі розробники описують гру як "затишну" і "такою, що зігріває душу". Аудиторія припускає, що це буде проєкт у стилі Stardew Valley, але поки що робити якісь висновки зарано. Найближчим часом автори обіцяють показати повноцінний трейлер, а вийти гра має протягом 2024 року.

Нагадаємо, вже можна грати: розробники The Elder Scrolls VI потішили геймерів шикарною новиною.

Раніше повідомлялося, Capcom вже готує масштабні поправки Dragon's Dogma 2: що змінюватимуть.

Також, жодних соцмереж до 14 років: влада зважилася на резонансний закон.