Розробники ігор з української студії "Triomatica Games" випустили новий проект у жанрі point-and-click під назвою "Trust No One". З перекладу, дослівно – "Нікому не довіряй".

Гравцям належить вжитися у роль журналіста, який намагається розгадати таємниці компанії, яка розробляє штучний інтелект. Для цього доведеться досліджувати локації, змальовані на вулицях Києва. Розробники обіцяють наратив, який спонукає мислити нестандартно.

Про цю новину стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі студії.

Trust No One, скріншот: YouTube
Trust No One, скріншот: YouTube

Trust No One, скріншот: YouTube
Trust No One, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Triomatica Games відома завдяки своїй попередній грі Boxville, яка дуже натхненна такою класикою як Machinarium. Boxville отримала нагороду DevGamm за найкращу мобільну гру 2022 року та GDWC за найкращу мобільну гру 2023 року.

Trust No One доступна лише англійською мовою, але так довелося зробити через унікальний геймплей гри, повідомляє розробник.

"Через використання у грі унікальних ігрових механік, наявність більше однієї мови технічно неможлива. Тому гра вийшла однією мовою - англійською, але там немає нічого настільки складного, щоб не зрозуміти", - розповів Павло Мар'яненко, геймдизайнер та Product Owner у Triomatica Games.

Trust No One, скріншот: YouTube
Trust No One, скріншот: YouTube

Проект доступний на ПК у Steam. І на мобільних платформах у Apple AppStore та Google Play.

Нагадаємо, ексклюзивний контент у PlayStation Plus: в які ігри дозволять "залипнути" вже у квітні.

Раніше повідомлялося, баг у Red Dead Online подарував геймерам повітряні "бомбардування" без літаків.

Також, у Fortnite з'явилася карта Майдану Незалежності з метою благодійної акції.