Для наших шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, та фанатіють від "Відьмака", є дуже цікаві новини. Справа в тому, що під час щорічного звіту про прибуток CD Projekt RED гра The Witcher 4 (під кодовою назвою Polaris) згадувалася кілька разів.

Генеральний директор компанії Міхал Новаковскі розповів інвесторам та фанатам, які слухали в цей момент, що четвертий "Відьмак" вийде за рамки простого повторення успіху третьої частини завдяки доданню нових геймплейних функцій та механік.

Компанія у своїй усвідомлює ризики, пов'язані з інноваційними елементами. Про це є інформація у звіті студії.

The Witcher 4, скріншот: YouTube
The Witcher 4, скріншот: YouTube

"Створення нової гри - це завжди творчий ризик, особливо враховуючи те, що ми намагаємося розширити кордони та досліджувати нові сфери", - каже директор.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Новаковскі додає, що гравцям не варто чекати "Відьмака 3 у новому одязі".

"Звичайно, ми будуємо гру на основі того, що було раніше, і на основі того, чого ми навчилися, але ми додамо нові елементи геймплею та нові механіки, яких ви не бачили у наших попередніх іграх", – каже він.

Звичайно, було б важко уявити, що CD Projekt RED просто перероблять The Witcher 3 більш ніж через десять років, особливо після того, як вони заявили про свою мету перевершити сучасні рольові ігри та забезпечити більш інтенсивне поєднання геймплею та історії.

Проте завжди приємно почути пряме підтвердження. Щодо того, якими вони можуть бути, можна лише здогадуватись — можливо, гра буде більшою мірою симулятором світу, ніж попередні частини.

The Witcher 4, скріншот: YouTube
The Witcher 4, скріншот: YouTube

The Witcher 4 все ще перебуває на стадії препродакшену і надійде у виробництво лише наприкінці цього року. Хоча над нею вже працює понад 400 розробників, на нас може чекати досить довга розробка. Інвестори також намагалися оцінити це, згадуючи середньогалузевий показник у 2-3 роки для виробничої фази, але Міхал Новаковський каже, що ще не час обговорювати будь-які плани щодо релізу. Деякі аналітики ринку називають можливу дату десь у 2027 році, але знаючи, як обпікнулася компанія з поспішним релізом Cyberpunk 2077, можна в цьому сумніватися.

З інших новин про CD Projekt RED, нещодавно студія підтвердила, що виступає проти мікротранзакцій в однокористувацьких іграх. The Witcher 4 (на відміну від спін-оффа під кодовою назвою Sirius, що розробляється в Molasses Flood) є однокористувальною грою, тому в ній не повинно бути ніяких мікротранзакцій.

Нагадаємо, озброєні та дуже небезпечні: "стрілялка" з бойовими качечками підкорила серця геймерів.

Раніше повідомлялося, що CD Projekt RED розсекретили плани по виходу The Witcher 4 і розчарували фанатів: красуню Єнніфер побачимо не скоро.

Також, якщо ви думали, що The Mortuary Assistant - страшно, то помилилися: DreadXP анонсували "жахливу" гру.