Додаток, що дуже нагадує соціальну мережу Instagram, поки що знаходиться в розробці, але багато користувачів вже почали отримувати повідомлення, що анонсують його появу.

При спробі поділитися публікаціями з фото в програмі TikTok, призначеній для більшості відео, деякі користувачі повідомляли про спливаюче повідомлення, що інформує їх про те, що незабаром їхні фотографії також будуть опубліковані на платформі TikTok Notes. За бажання користувачі зможуть вимкнути цю функцію.

«У рамках нашої постійної прихильності до інновацій у TikTok ми вивчаємо способи надання нашій спільноті можливості створювати та ділитися своєю творчістю з фотографіями та текстом у спеціальному просторі для цих форматів», — повідомив представник TikTok у коментарі TechCrunch.

В даний час програма все ще недоступна. У мережі можна знайти сайт Notes.tiktok.com з кнопкою «відкрити програму», що не функціонує. Як повідомив TikTok у коментарі BBC, ще не завершено дизайн програми «Нотатки» і не підтверджено дату випуску. Нещодавно TikTok закликав бренди активніше використовувати функцію каруселі фотографій, яка дозволяє користувачам прокручувати кілька фотографій, запевняючи, що ці публікації отримають майже втричі більше коментарів та репостів, ніж відеозаписи.

На думку експерта в галузі цифрових соціальних мереж Карен Норт, перехід до обміну фотографіями не обов'язково означає, що відео перестане відігравати головну роль у створенні контенту. Однак TikTok прагне залучити значний відсоток людей, яким некомфортно зніматися на відео.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Тим часом між TikTok та Meta відбувається серйозна конкуренція за лідерство у соціальних мережах. Поки TikTok працює над створенням конкурента для Instagram, Meta представила вертикальний відеоплеєр для Facebook.

Мобільний застосунок. Фото з інтернету

Раніше повідомлялось, що На Xbox з'являться сторонні магазини на кшталт EGS: голова ігрового відділу Microsoft обнадіяв зумерів

Також ми розповідали, що Ніяких соцмереж до 14 років: влада зважилася на резонансний закон