Apple готується порадувати своїх шанувальників новинками. Компанія підтвердила, що 7 травня ми побачимо їхній перший захід з апаратного забезпечення. Хоча офіційних подробиць ще немає, логотип із зображенням Apple Pencil натякає на оновлення цього пристрою.

Чутки про нові продукти Apple також наростають. Один з інсайдерів стверджує, що у розробці оновлена ​​версія Apple TV з камерою для жестового керування та підтримкою FaceTime.

Продажі Apple падають
Продажі Apple падають

Хоча це ще на ранній стадії, надії на новий продукт високі.

Захід, який отримав назву Let Loose, пройде онлайн 7 травня о 10 ранку за східним часом. Що ж на нас чекає?

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Очікується оновлення лінійки iPad Pro з OLED-екранами та новий iPad Air з міні-LED-дисплеєм. Не обійдеться і без нового Apple Pencil з різними функціями та магнітними наконечниками.

До того ж, готується оновлена ​​версія Magic Keyboard для iPad Pro із міцнішою рамою. Це може зробити iPad Pro ще ближче до ноутбуків.

iPad
iPad

І хоча захід пройде онлайн, він, безумовно, приверне увагу багатьох. Але головне попереду! Apple також запланувала свій щорічний WWDC із 10 по 14 червня. Очікується представлення нових версій iOS, macOS та, можливо, VisionOS. Цікаво, що компанія може анонсувати свою гарнітуру Vision Pro за межами США.

Зрештою, чутки стверджують, що на WWDC24 ми побачимо нову модель Mac Pro з процесором M3 Ultra. Це, звичайно, збуджує фанатів, але варто пам'ятати, що поки це лише чутки.

Нагадаємо, А pple більше не №1: що сталося з виробником смартфонів у 2024 році

Раніше ми писали про монітор здоров'я, прозорий телевізор та розумний замок: які круті гаджети з'являться вже цього року