Декілька з великих рольових ігор 2024 року, таких як Like a Dragon: Infinite Wealth та Persona 3 Reload, раптово отримали значні знижки в деяких роздрібних магазинах. Незважаючи на те, що їх було випущено лише кілька місяців тому, ці ігри тепер доступні за історично низькими цінами.

Для шанувальників рольових ігор це чудова можливість купити ці JRPG за зниженими цінами, яких більше може не бути.

Про це розповіли у Game Rant.

Persona 3 Reload / фото: скріншот Youtube
Persona 3 Reload / фото: скріншот Youtube

Persona 3 Reload та Like a Dragon: Infinite Wealth, дві гри 2024 року з найвищими оцінками, є одними з найяскравіших подій року. Обидві вони набули широкого визнання як серед фанатів, так і серед критиків.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Ці ігри не лише встановлюють нові стандарти для своїх франшиз, а й показують, якими мають бути якісні покрокові JRPG. Хоча обидві ігри мали чималу ціну під час запуску – 70 доларів, тепер їх можна купити за знижкою.

Шанувальники серії Yakuza можуть отримати фізичні копії восьмої основної частини франшизи, Like a Dragon: Infinite Wealth, зі знижкою майже 60% на Woot.

Like a Dragon: Infinite Wealth / фото: скріншот Youtube
Like a Dragon: Infinite Wealth / фото: скріншот Youtube

Ті, хто цікавиться JRPG з аніме-стилем та елементами соціального симулятора, можуть звернути увагу на Persona 3 Reload, яка зараз доступна на GameStop зі суттєвою знижкою.

Ці дві гри, безсумнівно, є одними з найкращих представників свого жанру та компанії Sega, оскільки вони пропонують тривалий ігровий час, що робить їх ще більш привабливими для тих, хто цінує глибокі однокористувацькі ігри.

А ми нагадуємо, нарешті дочекалися: "Dragon Age: Dreadwolf", яку робили 9 років, незабаром буде анонсована