YouTube Music для Android представив нову функцію, яка нагадує поєднання можливостей Shazam і вашого друга, якому ви намагаєтесь наспівати мелодію, щоб дізнатися назву пісні. Тепер програма дозволяє вам наспівувати, насвистувати або відтворювати запис, щоб дізнатися, що це за композиція.

Якщо у вас вже є ця функція, ви побачите новий значок у вигляді звукової хвилі поруч із мікрофоном при натисканні кнопки пошуку у верхньому правому кутку програми. Натиснувши на нього програма почне прослуховування.

Інструкція з пошуку пісні в Youtube Music
Інструкція з пошуку пісні в Youtube Music

Користувачі, у яких вже з'явилася нова функція в YouTube Music, зазначають, що вона працює неймовірно добре: розпізнає майже всі наспівані мелодії і робить це дуже швидко.

Що стосується розпізнавання мелодій, наспіваних або насвистанних користувачем, додаток теж показав себе добре. Звичайно, не обходиться без кумедних випадків, але це набагато зручніше, ніж намагатися вбити в пошук Google щось на зразок "та-та-та-таааа" і "бум-бам".

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Загалом, за відгуками, функція працює значно швидше і точніше, ніж аналогічна можливість Google Assistant, яка існує вже кілька років.

Повідомляється, що функція пошуку по співу також була помічена в YouTube Music для iOS, хоча на даний момент вона ще не набула широкого поширення на цій платформі.